Nemokamas pristatymas nuo 29 €

„Sandrija“ pataria: kaip išrinkti dovaną, kurią gera gauti ir malonu dovanoti

Jausmas, kuris aplanko kai mylimam žmogui įteikiame kruopščiai būtent jam parinktą dovaną ir iš jo reakcijos matome, kad tikrai pataikėme – tiesiog magiškas! Kad ir kokia proga besveikintume savo artimuosius, visas dovanojimo džiaugsmas slypi galimybėje pradžiuginti artimąjį kažkuo, ko jis tikrai NORI! Tačiau neretu atveju, išrinkti dovaną, kurią gera gauti ir malonu dovanoti gali būti sunku – dovanų pasirinkimas vis gausesnis, o ir žmonės, kuriems ieškome dovanų, rodos, ir taip jau turi viską apie ką tik galima svajoti… Tačiau dažniausiai, tam, kad žmogaus, kurį norime nustebinti, veide nušvistų šypsena, pakanka net ir smulkmenos. Svarbu, kad ji būtų išrinkta apie jį galvojant.

Labai dažnai į namų dekoro ir įvairių dovanų parduotuvę „Sandrija“ užsuka pasimetę, kartais net kiek supanikavę dovanų ieškotojai. Mūsų tikslas – juos nuraminti ir padėti išspręsti iš pažiūros neįveikiamą dilemą: ką dovanoti, kad dovaną gera būtų ne tik gauti, bet ir dovanoti! Šiame įraše, paruošėme keletą patarimų, kurie padės išrinkti dovaną, kuri ne tik pradžiugins jos gavėją ir nepadarys gėdos jos dovanotojui.

Dovanos idėją gali pasufleruoti pati proga

Dažnu atveju dovanos idėją pamėtėti gali pati proga, todėl visų pirma, patariame atsižvelgti į tai, kokia proga dovaną ketinate įteikti. Na, pavyzdžiui, jei dovanos ieškote abiturientui, tuoj baigsiančiam mokyklą, ir ją įteiksite išleistuvių proga, puikiai tiks kokybiškas rašiklis, kuris tuo pačiu taps ir simboliniu paskatinimu tęsti mokslus universitete. O jei ieškote dovanos naujakuriams – tobula dovana gali tapti stilinga keramikinė vaza, prabangūs namų kvapai ar jaukumo jiems suteiksiančios žvakės…

Atsižvelkite į dovanos gavėjo hobius ir interesus

Rinkdami dovaną pagalvokite, ką žmogus, kurį norite pradžiuginti dovana, mėgsta veikti laisvalaikiu? Kuo jis domisi? Galbūt tai draugė, dievinanti tvarką ir prabangias jų priežiūros priemones? Tuomet parfumuotas grindų ploviklis „DORE by 89 aromatics“ – kaip tik jai!

Galbūt dovanos ieškote kavomanui, kuris tikrai įvertins dailų kavos puodelį? O galbūt dovanomis norite nustebinti žmogų, kurio automobilio salone visuomet kvepia subtiliau nei prabangiausių kvepalų parduotuvėje? Tuomet jis tikrai apsidžiaugs gavęs kokybišką automobilio kvapų rinkinį.

Lygiai, kaip dėl spindinčių savo plaukų priežiūros galvą pametusi draugė apsidžiaugs tikro šilko plaukų gumele, apsaugančia juos nuo lūžinėjimo…

Išrinkti dovaną padės jos gavėjo amžius ir gyvenimo etapas

Galbūt ieškote dovanos porai, kuri neseniai susilaukė mažylio, todėl šiuo metu jiems itin aktuali rankų higiena? Tuomet prabangus, subtilaus aromato rankų priežiūros rinkinys „DORE“ – juos tikrai pradžiugins ir palepins.

O jei dovanos ieškote vaikui, pamėgusiam piešti ir spalvinti ant netradicinių paviršių, tikrai pradžiuginsite jį padovanoję marškinėlius, su specialiais, ant jų piešti skirtais flomasteriais. Beje, tikėtina, kad tokia dovana apsidžiaugs ne tik vaikas, bet ir jo tėvai. Gal net išgelbėsite nuo vaiko meno vieną kitą jų namų sieną ar baldą?

Pagalvokite: ko tas žmogus niekaip neprisiruošia įsigyti?

Galbūt pastebėjote, kad yra kažkas, ko tam žmogui tikrai reikia, tačiau jis niekaip neprisiruošia to įsigyti? Galbūt jis dievina steikus, tačiau neturi jų valgymui skirtų peilių? Gal mėgsta kokybišką vyną, tačiau neturi dekanterio? Galbūt jo svetainės indaujoje visada puikuojasi pradarytas butelis viskio, kuris kur kas subtiliau atrodytų stilingame grafine? O gal Jūsų draugės ausis puošia ne auskarai, o dvi tuščios skylutės?

Tik Jūs geriausiai pažįstate savo artimus žmones, ir, nors atsiradus tam tikrai progai iš pradžių gali atrodyti, jog dovanas jiems išrinkti bus labai sunku, tačiau nepanikuokite ir užuot ėmę lakstyti po parduotuves be tikslo, ieškant kas užklius už akių, skirkite laiko pagalvoti apie tą žmogų. Jo pomėgius, hobius, namus, tikslus, progą kuria norite jį pradžiuginti ir neabejojame – atsakymas kas tam žmogui labiausiai tiktų ir patiktų – ateis pats!

Svarbiausia – nepamirškite atviruko!

Remiantis įvairių apklausų duomenimis, dauguma žmonių kartu su dovana tikisi gauti ir dovanų atviruką. Vieni tai argumentuoja tuo, kad atvirukas – intymiausia dovanos dalis, kiti vertina jam užrašyti skirtą laiką, dar kiti juos kaupia ir saugo kaip brangų prisiminimą. Tad atvirukas – svarbi dovanos dalis. Na, o jei drovitės savo rašysenos, ar patiems sunku sugalvoti ką nors gražaus, patikėkite šį rūpestį parduotuvės „Sandrija” pardavėjoms: vos per kelias minutes jos be vargo atspausdins gražų sveikinimo tekstą!

Nesidrovėkite pasitarti!

Dovanodami dovanas, visi tikimės patirti dovanojimo džiaugsmą – tą nepaprastą momentą, kuomet išpakavus dovaną nušvinta mylimo žmogaus akys… Kad ir kaip gerai pažįstame sau brangius žmones, kartais išrinkti jų akis uždegančią dovaną gali būti sunku. Dovanų parduotuvės „Sandrija“ tikslas – užvesti Jus ant kelio! Iš patirties žinome, kad dažniausiai pakanka užduoti tinkamą klausimą ar pasiūlyti vieną kitą idėją ir atsakymas kuo nustebinti brangų žmogų ateina pats!

„Sandrija“ – vieta, kurioje prasideda dovanojimo džiaugsmas…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų