Nemokamas pristatymas nuo 29 €

Varlė Ant Rankšluosčio – Linksma Dekoracija Jūsų Namams

15.00

Ar kada nors norėjote namuose turėti ką nors, kas kasdien praskaidrintų nuotaiką ir sukeltų šypseną? Ši atsipalaidavusi varlė, deginasi ant rankšluosčio, yra būtent tokia – žavinga ir šmaikšti dekoracija, kuri taps tikru interjero akcentu. Jos linksmas dizainas sukurs atostogų pojūtį net kasdieniame gyvenime.

Prieinamumas: Liko tik 2

Norite supakuoti kaip dovaną?
gift_pack_img

Tai ne tik namų puošmena, bet ir puiki dovana tiems, kas mėgsta unikalius ir humoristinius interjero akcentus.

  • Pagaminta iš keramikos.
  • Kruopščiai dekoruota rankomis, ši varlė išsiskiria išskirtiniu dėmesiu smulkmenoms – nuo jos išraiškos iki mažų akcentų, kurie prideda charakterio.
  • Linksma ir atsipalaidavusi varlė ant rankšluosčio simbolizuoja poilsį ir malonumą, suteikdama interjerui gyvumo ir šilumos.
  • Ryškios spalvos ir džiugiai nuteikiantis dizainas pritrauks kiekvieno akį.
  • Išmatavimai: 5 x 18 x 6 cm, kompaktiškas ir praktiškas – puikiai tinka lentynoms, komodoms, staliukams ar vonios kambariui.
  • Nesvarbu, kur ją pastatysite, ši varlė taps jūsų erdvės akcentu.
  • Idealus pasirinkimas dovanai.

Dovanojama per gimtadienius ar tiesiog norint pradžiuginti draugą – ši dekoracija yra puikus būdas parodyti dėmesį ir sukelti šypseną. Ji tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams, kurie vertina originalumą ir humorą.

Ši varlė ne tik atneša į jūsų namus spalvų ir žaismingumo, bet ir išsprendžia interjero monotonijos problemą. Ieškote būdo, kaip suteikti savo erdvei gyvumo? Ar norite smagios dovanos, kuri nustebins ir pralinksmins artimuosius? Ši figūrėlė – puikus pasirinkimas! Tai aksesuaras, kuris visada privers šypsotis ir kurs jaukią, atsipalaidavusią atmosferą jūsų namuose.

Įsigykite šią išskirtinę dekoraciją dabar ir suteikite savo erdvei žavesio bei šilumos! Nepraleiskite progos – ribotas kiekis sandėlyje.

 

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galima ne tik e-parduotuvėje, bet ir mūsų salone „Sandrija” adresu P. Lukšio g. 58, Kaunas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Varlė Ant Rankšluosčio – Linksma Dekoracija Jūsų Namams”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų