Nemokamas pristatymas nuo 29 €

Krištolinis grafinas “Džekas”

69.00

“Džekas” krištolinis grafinas su kamščiu ir unikaliai dekoruotu dugnu alkoholiniams gėrimams laikyti sukelia prabangos ir rafinuotumo emociją, kuri privers Jus įsigyti šį grafiną, kuris bus gražus ir ypatingas akcentas jūsų alkoholinių gėrimų kolekcijoje.

Prieinamumas: Liko tik 2

Norite supakuoti kaip dovaną?
gift_pack_img

Šis krištolinis grafinas su kamščiu ir ypatingu dugnu – bus puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukščiausią kokybę ir prabangą savo interjere. Jis sukels ypatingą emociją ir pridės rafinuoto švytėjimo Jūsų gėrimų stalui.

Grafinas yra puiki vieta laikyti vertingus alkoholinius gėrimus, saugant juos nuo oro poveikio ir išlaikant jų skonį ir aromatą ilgiau. Krištolinis kamštis užtikrins, kad Jūsų gėrimai išliktų švieži ir saugūs ilgą laiką. 

“Krosno” prekės ženklas yra žinomas kaip itin skaidraus krištolo ir stiklo meistras, turintis ilgą istoriją kurdamas aukščiausios kokybės ir dizaino produktus. Jis naudoja tik geriausius medžiagų šaltinius ir sukuria unikalius ir nepakartojamus dizainus, kurie yra įvertinti tiek kolekcininkų, tiek ir stilingų namų šeimininkių.

Įsigykite šį krištolinį grafiną ir pasidžiaukite prabanga, elegancija ir unikaliu dizainu Jūsų alkoholinių gėrimų kolekcijoje. Jūs gausite ne tik aukščiausios kokybės grafiną, bet ir ypatingą dekoratyvinį akcentą savo interjere, kuris tikrai pritrauks dėmesį ir sukels Jūsų svečių pasididžiavimą.

  • Pagaminta rankų darbo iš skaidraus krištolo.
  • Garsiosios “Krosno” firmos itin skaidraus krištolo gaminys.  
  • Talpa: 950 ml 
  • Suteikia prabangos ir elegancijos.
  • Unikalaus dizaino.

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galima ne tik e-parduotuvėje, bet ir mūsų salone „Sandrija” adresu P. Lukšio g. 58, Kaunas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Krištolinis grafinas “Džekas””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kodas 23020603 Kategorija Žymos ,

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų