Nemokamas pristatymas nuo 29 €

Varlė Kirpėja su Plaukų Džiovintuvu – Linksma Dekoracija

16.00

Atraskite žavingą varlę – kirpėją, kuri laiko plaukų džiovintuvą, neįprastą ir nuotaikingą dekoro detalę, kuri neabejotinai sužavės visus jūsų svečius! Ši figūrėlė ne tik pritrauks dėmesį, bet ir suteiks jūsų erdvei unikalumo bei žaismingumo. Puikiai tinka tiek namams, tiek biurui, ši dekoracija gali tapti puikia dovana kirpėjams.

Prieinamumas: Liko tik 1

Norite supakuoti kaip dovaną?
gift_pack_img
  • Varlė kirpėja pagaminta iš patvarios keramikos, užtikrinančios ilgalaikį naudojimą ir atsparumą.
  • Su ryškiomis spalvomis ir subtiliomis detalėmis, ši figūrėlė akimirksniu pritrauks dėmesį ir taps žaismingu akcentu bet kurioje patalpoje.
  • Puikiai tinka lentynoms, staliukams ar kaip originali dekoracija darbo vietai.
  • Ši unikali dekoracija yra idealus pasirinkimas dovanai draugei, kuris vertina humorą ir neįprastus akcentus – puikus pasirinkimas kirpyklos atidarymo ar jo gimtadienio, švenčių, bei kuriai kitai progai.
  • Išmatavimai: 17 x 7 x 7 cm

Įsigiję varlę kirpėją su plaukų džiovintuvu, ne tik papuošite savo erdvę, bet ir skatinsite šypsotis visus, kurie ją pamatys, tad garantuotas nuotaikos praskaidrinimas. Ši figūrėlė atspindi kūrybiškumą ir humoro jausmą, todėl ji puikiai tinka tiems, kurie vertina unikalius dekoro elementus.

Nepamirškite! Ši varlė kirpėja su plaukų džiovintuvu yra riboto leidimo dekoracija. Įsigykite dabar ir suteikite savo namams žaismingumo bei nuotaikos, kol turime ją sandėlyje!

 

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galima ne tik e-parduotuvėje, bet ir mūsų salone „Sandrija” adresu P. Lukšio g. 58, Kaunas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Varlė Kirpėja su Plaukų Džiovintuvu – Linksma Dekoracija”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų