Nemokamas pristatymas nuo 29 €

Odinis raktų pakabukas

10.00

Pristatome ypatingą odinį juodos spalvos raktų pakabuką su graviruotu užrašu, kuris bus ne tik praktiškas daiktas, bet ir stilingas aksesuaras. Šis pakabukas tikrai išsiskiria iš visų ir aš pasakysiu kodėl.

Norite supakuoti kaip dovaną?
gift_pack_img
  • Odinis raktų pakabukas dėžutėje.
  • Juodos spalvos su sidabrinėmis metalinėmis detalėmis.
  • Su nedideliu karabinu raktams prikabinti.
  • Graviruotas užrašas suteiks individualumo.
  • Pagaminta Lietuvoje.
  • Praktiška dovana kiekvienam vyrui.

Pirma, pakabukas pagamintas iš aukštos kokybės odos, kuri suteikia jam išskirtinį ir prabangų išvaizdą. Juodos spalvos pasirinkimas suteikia šiek tiek paslaptingumo ir elegancijos, pridėdamas dozę stiliaus jūsų raktams. Jūsų raktai atrodys ne tik funkcionalūs, bet ir išskirtiniai.

Svarbiausia – jis suteiks jums asmeniškumo, padės lengviau atpažinti raktus tarp kitų.

Šis raktų pakabukas išspręs dažną problemą, su kuria daugelis susiduria – prarastus arba painiojant vieną raktą su kitu. 

Be to, tai yra puiki idėja dovanai. Jei ieškote ypatingo ir asmeniško dovanos varianto, šis odinis pakabukas tikrai pasitarnaus. Jis tinka įvairioms progoms, nuo gimtadienių iki vestuvių ar svarbių jubiliejų. Graviruotas užrašas padarys šią dovaną ypatingą ir neeilinę, atskleis jūsų rūpestingumą ir asmens, kuriam dovanojate, svarbą.

Tai odinis, juodos spalvos raktų pakabukas su graviruotu užrašu, kuris ne tik suteiks jums praktiškumo ir stiliaus, bet ir išspręs problemą su raktų praradimu ir painiojimu. Leiskite sau jaustis išskirtiniais ir tvirtai žinoti, kur yra jūsų raktai.

 

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galima ne tik e-parduotuvėje, bet ir mūsų salone „Sandrija” adresu P. Lukšio g. 58, Kaunas.

Užrašas

, , , , , ,

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Odinis raktų pakabukas”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kodas 21090305 Kategorija Žymos ,

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų