Nemokamas pristatymas nuo 29 €

Stiklinė žvakidė – šviesos ir rafinuotumo harmonija

15.00

Ši stiklinė žvakidė yra puikus pasirinkimas, norint įnešti rafinuotumo ir elegancijos į bet kurią erdvę. Sukurta iš aukštos kokybės stiklo, ši žvakidė suteikia nuostabų skaidrumą ir puikiai atspindi šviesą, sukurdama jaukią atmosferą, kuri tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek ypatingoms progoms.

Prieinamumas: Liko tik 1

Norite supakuoti kaip dovaną?
gift_pack_img

Žvakidė skirta vienai taper tipo (pailgoms) žvakėms, todėl jos universalumas leidžia jums pasirinkti mėgstamiausius kvapus ir stilius.

Su savo minimalistiniu dizainu, ši žvakidė puikiai derės prie bet kokio interjero, pridedant subtilaus akcento ant stalo.

Kodėl verta pasirinkti šią žvakidę?

  • Universalus dizainas: Skaidrus stiklas ir grakščios formos suteikia galimybę lengvai integruoti žvakidę į bet kokį interjerą – nuo modernių iki klasikinių.
  • Atmosferos kūrimas: Ši žvakidė idealiai tinka sukurti romantišką nuotaiką ar šventinį apšvietimą, užpildant jūsų erdvę jaukumu ir šiluma.
  • Dovanų idėja: Ši elegantiška žvakidė gali būti puiki dovana, skirta vestuvėms, jubiliejams ar kitoms ypatingoms progoms. Ji neabejotinai bus vertinama dėl savo stiliaus ir praktiškumo.
  • Išmatavimai: 42 cm aukščio.
  • Saugiai supakuojama siuntimui.

Pasirinkite stiklinę žvakidę – šviesos ir rafinuotumo harmoniją ir leiskite jai tapti jūsų namų švyturiu, kuris prisidės prie gražių akimirkų kūrimo, užpildydamas kiekvieną erdvę jaukia šviesa ir elegancija, taip sukuriant nepakartojamą atmosferą, kurioje galėsite mėgautis kiekvienu momentu su artimaisiais, švenčiant gyvenimo džiaugsmus ir kuriant vertingus prisiminimus.

 

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galima ne tik e-parduotuvėje, bet ir mūsų salone „Sandrija” adresu P. Lukšio g. 58, Kaunas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Stiklinė žvakidė – šviesos ir rafinuotumo harmonija”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kodas 23042311 Kategorija Žymos , , ,

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų