Nemokamas pristatymas nuo 29 €

Rafinuota žvakidžių trijulė – šiuolaikiniam interjerui

27.00

Įneškite elegancijos ir rafinuotumo į savo erdvę su šia žvakidžių trijule, skirta tiems, kurie vertina unikalumą ir stilių. Kiekviena žvakidė yra pagaminta iš aukštos kokybės stiklo, švytinti šiltais rudais ir auksiniais atspalviais, sukuriant išskirtinę atmosferą, idealiai tinkančią tiek kasdieniam naudojimui, tiek šventinėms progoms.

Prieinamumas: Liko tik 1

Norite supakuoti kaip dovaną?
gift_pack_img

Ši žvakidžių trijulė ne tik papuoš jūsų stalą, bet ir išspręs keletą interjero dizaino iššūkių:

  • Stiliaus akcentas: Su šiuolaikišku dizainu ir rafinuotais atspalviais, žvakidžių trijulė puikiai derės prie bet kokio interjero stiliaus – nuo minimalistinio iki eklektiško. Jos neabejotinai taps išskirtiniu jūsų namų akcentu, pritraukiančiu svečių dėmesį.
  • Paprastas ir efektyvus apšvietimo sprendimas: Šios žvakidės suteiks šilumos, jaukią šviesą, kuri padės sukurti romantišką atmosferą. Jos yra puikus sprendimas romantiškoms vakarienėms, šventinėms progoms ar tiesiog norint atsipalaiduoti po ilgos dienos.
  • Lengva priežiūra ir naudojimas: Pagamintos iš tvirto stiklo, žvakidės yra lengvai valomos ir ilgaamžės. Tiesiog nuvalykite jas drėgna šluoste, ir jos visada atrodys nepriekaištingai.
  • Dovanos idėja: Ši rafinuota žvakidžių trijulė taip pat yra puiki dovana artimiesiems. Nesvarbu, ar tai vestuvės, jubiliejus ar namų šventė, ši elegantiška dovana sušildys bet kurią širdį.
  • Išmatavimai: aukštis 12 cm, ilgis 31 cm, plotis 11 cm
  • Rinkinį sudaro: juodos spalvos medinis pagrindas ir 3 stiklinės skirtingų spalvų žvakidės.
  • Saugiai supakuojama siuntimui.

Pasirinkite šią žvakidžių trijulę ir leiskite savo namams tapti vieta, kur grožis, komfortas ir šviesa susijungia į harmoningą visumą.

 

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galima ne tik e-parduotuvėje, bet ir mūsų salone „Sandrija” adresu P. Lukšio g. 58, Kaunas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Rafinuota žvakidžių trijulė – šiuolaikiniam interjerui”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kodas 23071402 Kategorija Žymos , , ,

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų