Nemokamas pristatymas nuo 29 €

Vaza „Infantino”

15.00

Ši modernioji stiklinė vaza privers jus jaustis tikra kūrybiška siela, suteiksiančia jūsų namams unikalaus dizaino akcentą. Šios vazos neįprastas dizainas leis jums kurti nepakartojamą žiedų ar kitų augalų kompoziciją, išreikšdamas jūsų individualumą ir stilių.

Neturime

Pranešti, kai prekė bus parduotuvėje

Naudojant šią vazą, galite eksperimentuoti su skirtingais žiedais, augalais ar dekoratyviniais elementais, o plati vazos apačia leis išlaikyti jūsų kūrybiškas kompozicijas stabilias. Dėl vazos nestandartinės formos ji taps puikiu papuošimu, pridedančiu stilingumo ir šiuolaikinio dizaino į jūsų interjerą.

  • Stiklinė modernios formos vaza.
  • Išmatavimai: 33,5 cm x 22 cm.
  • Pilkos spalvos.

Nepraleiskite šios galimybės pridėti elegancijos, kūrybiškumo ir šiuolaikinio dizaino į savo namus! Užsakykite šią stiklinę vazą ir patirkite visą jos grožio ir funkcionalumo spektrą jau dabar. Įdėkite ją į savo krepšelį ir įsigykite unikalų aksesuarą, kuris papuoš jūsų namus ir leis jums išreikšti jūsų kūrybiškumą ir stilių.

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galima ne tik e-parduotuvėje, bet ir mūsų salone „Sandrija” adresu P. Lukšio g. 58, Kaunas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Vaza „Infantino””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kodas 21083116 Kategorija Žymos , ,

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pirkinių krepšelis
Krepšelis

Ar nieko nepamiršote?

Savo krepšelyje palikote prekių! Įveskite el. pašto adresą ir išsisaugokite krepšelį, kad vėliau galėtumėte grįžti ir įsigyti norimas prekes.

Į viršų